Έργα

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

 

  • Το Πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021” είναι η εξέλιξη των παλαιότερων προγραμμάτων "Εξοικονομώ Αυτονομώ" και του “Εξοικονομώ Κατ' Οίκον”.
  • Παρέχει επιδότηση έως και το 75% της συνολικής δαπάνης που θα πραγματοποιηθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση και αυτονόμηση της κατοικία σας.
  •  Επιλέξιμες Δαπάνες

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Τοποθέτηση θερμομόνωσης

Εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ (net metering) & συστήματος αποθήκευσης

Τοποθέτηση κουφωμάτων/ρολών και συστημάτων σκίασης  

Υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Συστήματα θέρμανσης - ψύξης 

Εγκατάσταση έξυπνων ψηφιακών συστημάτων και τεχνολογιών που συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Τα τελευταία έτη η εταιρία Next Level ολοκλήρωσε τις κατασκευαστικές εργασίες που είχε αναλάβει σε ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή της Χαλκιδικής. Πιο συγκεκριμένα περατώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις περιβάλλοντος χώρου (δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης κτιρίων, δίκτυα πλήρωσης, αποχέτευσης και εξαερισμού πισινών, δίκτυα άρδευσης, δίκτυα όμβριων υδάτων καθώς και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις περιβάλλοντος χώρου και εξωτερικού φωτισμού) στα Ξενοδοχεία 5* Blue Lagoon Queen και Blue Lagoon Palace στην  περιοχή Καλύβες Χαλκιδικής. Στα έργα αυτά η εταιρία Next Level κατασκεύασε   και τις εγκαταστάσεις των λεβητοστασίων και του Υποσταθμού.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του 2018 ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες στην ξενοδοχειακή μονάδα Mirabilia Boutique στην περιοχή της Κρυοπηγής Χαλκιδικής όπου η εταιρία Next Level ανέλαβε την πλήρη αποπεράτωση σε υφιστάμενη μεταλλική κατασκευή κτιρίου δυναμικότητας 16 κλινών με βοηθητικές εγκαταστάσεις. Το έργο αυτό μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία Next Level με γνώμονα την  λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την ακόλουθη Φόρμα ενδιαφέροντος

softweb Powered by SWLogo

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.